Certificeringen

Behaald bij onze zeer gewaardeerde partners

Ignition

(én Ignition Edge)

De makers van Ignition, Inductive Automation, hebben een Integrator programma opgesteld met 5 verschillende niveaus, zodat externe bedrijven Ignition (én Ignition Edge) mogen distribueren en programmeren voor de uiteindelijke eindgebruiker. Zo heeft Inductive Automation overal ter wereld verschillende Ignition Integrators, waaronder wij. Bij AT-Automation zijn wij namelijk Gold en Premier gecertificeerd!

In het kort

Gold Level Certified Integrator (Niveau 4/5)

Onze Ignition Gold gecertificeerde engineers zijn vertrouwd met de geavanceerde functies van Ignition, zoals; geavanceerde architecturen, SQL-databases, troubleshooting en nog veel meer. Innovatie staat bij ons voorop. Wanneer er namelijk een nieuwe versie van Ignition wordt uitgebracht, nemen onze engineers opnieuw deel aan de test om ervoor te zorgen dat we ook de nieuwste functies kunnen implementeren voor een nog succesvoller resultaat.

Premier Integrator (Niveau 5/5)

De Ignition Premier Integrator is de hoogst haalbare certificering voor Ignition Integrators. Deze certificering wordt alleen toegekend aan Integrators die blijk geven van een hoog niveau van toewijding, professionaliteit en technische expertise.

Wij, als Premier Integrator van Ignition, moeten daarom consequent werk van hoge kwaliteit Ignition-applicaties leveren en moeten in staat zijn om talloze succesvolle projecten met zeer tevreden eindegebruikers te identificeren. Dit vereist van ons diepgaande kennis van de software, het behalen van de certificeringen en het behouden van de certificering wanneer er nieuwe Ignition versies gelanceerd worden.

Ignition IIoT

Cirrus Link, een strategische partner van Inductive Automation, biedt een modulaire benadering voor het bouwen van high-class applicaties met IIoT- en SCADA-software, Cloud Injectors en MQTT-servers. Deze oplossingen stellen gegevens beschikbaar aan meer applicaties en binnen de onderneming op basis van het efficiënte en open-standaard MQTT-protocol. Om deze certificering te bemachtigen, hebben we onze IIoT-specialisatie aantoonbaar moeten maken tijdens een gedetailleerd examenproces van Cirrus Link.

Ignition MES

Sepasoft, een strategische partner van Inductive Automation, heeft de MES-modules voor Ignition ontwikkeld. Om hier een certificering voor te krijgen, moeten onze engineers voor elke module een test afleggen. Momenteel zijn wij Certified gecertificeerd voor OEE Downtime, Recipe & Changeover en Track & Trace.

Ook zijn wij Gold gecertificeerd voor de SPC-module, wat wil zeggen dat wij kennis en ervaring hebben met een succesvolle implementatie van deze module in één van onze projecten. Onze engineers zijn ook bezig met het behalen van de Gold certificaten voor de overige modules.

Groov EPIC & Groov RIO

De makers van de groov EPIC & groov RIO, Opto 22, hebben OptoPartners over de hele wereld. Deze partners zijn gecertificeerd om jou te helpen met het integreren, installeren en het updaten van een Opto 22 systeem, maar ook bij het implementeren van een IoT-project. In Nederland zijn wij momenteel één van de weinige OptoPartners!

IoT-applicaties en -projecten vereisen meestal het uitwisselen van OT-gegevens (Operationele Technologie) met IT-systemen (Informatie Technologie) om meer bedrijfsinformatie te verkrijgen. Wanneer je IoT-projecten probeert te implementeren, vindt je vaak een kloof tussen OT- en IT systemen – een kloof in technologieën, personele vaardigheden en cultuur. Het overbruggen van deze kloof is essentieel voor een succesvol IoT-project.

Als gecertificeerd OptoPartner hebben wij een unieke ervaring en kennis van zowel OT- als IT-systemen en kunnen wij jou helpen om de kloof te overbruggen en jouw IoT-project werkelijkheid te laten worden.

ISO 9001 & 27001

TÜV Nederland is onze partner voor de ISO-certificeringen welke een invulling geven aan de behoefte van onder andere onze klanten om betrouwbaarheid aantoonbaar te maken. Want vertrouwen biedt zekerheid en beperking van risico’s. Wij hebben dan ook elk jaar een audit om te controleren of wij nog aan alle gestelde eisen voldoen én na 3 jaar moeten we weer opnieuw op voor certificering.

ISO 9001 is een internationaal erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat we kunnen aantonen dat onze diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld de wetgeving. Met ISO 9001 borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat we steeds beter aan de gewenste behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

ISO 27001 is een internationaal erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging die aantoont dat wij voldoen aan de strenge eisen rondom informatiebeveiliging. Met deze certificering kunnen wij klanten zekerheid bieden, dat wij belang hechten aan privacy en het zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens.

Wat is jouw uitdaging? Vertel het ons!

Van strategisch advies tot tactische plannen en operationele begeleiding. Wij zijn er om je te helpen.

Praat met een specialist

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"