Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

Barcode Scanner

Functies om de barcode-invoer te detecteren en te decoderen

Met deze module kunnen organisaties barcodescanning gebruiken om materiaalafhandeling te vergemakkelijken. Een gebruiker kan de badge scannen om zich af te melden voor materialen, hoofdproductierecords, batchproductierecords en andere productietaken. De module biedt ook de mogelijkheid om productierecords die niet in gebruik zijn te verbergen en biedt klanten ook een extra optie om hun eigen logo’s op te nemen.

download prijslijst

Vereenvoudig het scannen van barcodes

Gewoonlijk zou het lezen van de barcode-invoer vereisen dat een operator de toetsenbordcursor op een geselecteerd invoerveld op een scherm plaatst en vervolgens de barcode scant om de inhoud in het geselecteerde veld te lezen. Als er meerdere barcodes moeten worden gescand of als de inhoud van de barcode meerdere gegevens bevat, is er vaak extra tussenkomst van de operator nodig om de invoer correct vast te leggen. Als het barcode-component van deze module op een bestaand scherm is geplaatst, luistert het naar elke barcode-invoer. Wanneer een barcode-invoer wordt gedetecteerd, wordt deze automatisch gedecodeerd op basis van een of meer barcodepatronen en wordt vervolgens een scriptgebeurtenis met de resultaten gegenereerd. Het script kan dan eenvoudig de resultaten in het juiste invoerveld plaatsen, tags bijwerken, naar de databasetabellen schrijven, enz.

Belangrijkste functies

Ondersteunde barcode-indelingen
De Barcode Scanner module wordt geleverd met meer dan 100 barcodepatronen om standaard barcodes zoals UPC, EAN en GTIN te decoderen. Dit is ook inclusief het volledige bereik van de GS1-standaardindelingen voor applicatie-identificatie (AI) voor handelsartikelen, logistieke eenheden, activa, locaties, servicerelaties en speciale toepassingen. Deze vooraf geconfigureerde patronen voldoen aan de behoeften van de meeste bewerkingen met behulp van standaard barcode-indelingen en inhoud. Bovendien kan deze module volledig worden aangepast om bedrijfseigen of branche specifieke barcode-inhoud te lezen.

Verminder invoerfouten
De kans op menselijke fouten en de tijd die nodig is voor handmatige gegevensinvoer wordt drastisch verminderd door het scannen van barcodes. Het voorraadbeheer is verbeterd omdat deze module zowel snel als betrouwbaar is. Barcodes kunnen op rapporten worden weergegeven en je kan jouw eigen aangepaste barcode labels definiëren die product specifieke informatie en aangepaste afbeeldingen weergeven. Klanten kunnen de functies voor het scannen van barcodes gebruiken om de materiaalbehandeling te vergemakkelijken, gebruikers kunnen hun badge scannen om zich af te melden voor materialen, masterproductierecords, batchproductierecords en andere productietaken.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"