Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

Business Connector

Functie om gegevens in realtime te verzenden en op te halen naar bedrijfssystemen op een hoger niveau, zoals ERP

De Business Connector module bouwt voort op tientallen jaren van best practices uit de branche om een ​​naadloze integratie tussen jouw bedrijfssystemen en jouw door Ignition aangedreven productievloer mogelijk te maken.

download prijslijst

Visuele sequentiebouwer & monitor

Versleep actieblokken om bedrijfslogica te construeren, die besturingsstroomconcepten zoals lussen, conditionals en het afhandelen van uitzonderingen kan omvatten. Stap door de sequenties terwijl je tussentijdse resultaten bewaakt om de ontwikkeling en probleemoplossing te vergemakkelijken.

Belangrijkste functies

Krachtige sequentie-engine
Maak gebruik van de kracht en flexibiliteit van Business Process Execution Language (BPEL) om complexe workflows uit te voeren. Sequenties kunnen transacties naar meerdere bedrijfssystemen bevatten door gebruik te maken van bijbehorende modules zoals Web Services en de Interface voor SAP-modules. Trigger reeksen op basis van een schema, tagwijzigingsgebeurtenis, webservice-oproep of scriptfunctie.

Intuïtieve integratie
Profiteer van lagere Total Cost of Ownership (TCO) door gebruik te maken van bekende Ignition-functies zoals slepen en neerzetten, tagbinding en scripting. Deze module is geïntegreerd met het Ignition-ecosysteem en bouwt voort op bestaande vaardigheden, waardoor de kosten en leercurves aanzienlijk worden verlaagd om jouw systeem te onderhouden.

Geen dure middleware
De Business Connector module bouwt voort op de ongelimiteerde mogelijkheden van Ignition voor één prijs die veel lager ligt dan bij traditionele middlewareproducten. Doe meer voor minder met deze module.

Enterprise-brede connectiviteit
Maak gebruik van de Web Services-module of speciale connectoren zoals de Interface voor SAP-module om te communiceren met meerdere bedrijfssystemen, allemaal binnen dezelfde volgorde – en zonder extra (en dure) middleware.

Naadloze MES-integratie
Met een intuïtieve mappingtool kan je gegevens die je van externe bedrijfssystemen ontvangt, verbinden en omzetten in productiegegevens, zoals schema’s en materiaaldefinities, voor gebruik door andere modules, waaronder OEE, Recept en Track & Trace.

Gebouwd op industriestandaarden
In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, maakt deze module gebruik van industriestandaarden zoals B2MML, een XML-gebaseerde implementatie van de ISA-95 objectmodellen, om de integratie met externe bedrijfssystemen te vergemakkelijken.

Ongeëvenaarde waarde
De intuïtieve visuele interface van deze module versnelt de configuratie, waardoor de arbeidskosten voor het implementeren van zakelijke communicatie drastisch worden verlaagd. De lagere leercurve vergroot de schaalbaarheid en vereenvoudigt het onderhoud, waardoor het ideaal is voor omgevingen met hoge beschikbaarheid en weinig downtime. De mogelijkheid voor gelijktijdige uitvoering en uitzonderingen ondersteunt betrouwbare communicatie en hoge gegevensdoorvoer. Best practices en industriestandaarden voor communicatie zijn ingebakken in ons product, waardoor de betrouwbaarheid en het vertrouwen worden vergroot en de risico’s worden verkleind.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"