Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

Document Management

Beheer productie gerelateerde documenten die essentieel zijn voor veiligheid, kwaliteit en algehele productie-efficiëntie, veilig en gemakkelijk

Het beheren van productie gerelateerde documenten die cruciaal zijn voor veiligheid, kwaliteit en algehele productie-efficiëntie is eenvoudiger dan ooit tevoren met deze module. Het stelt fabrikanten in staat om Standard Operating Procedures (SOP), Material Safety Data Sheets (MSDS), kwaliteitsdocumenten, checklists en nog veel meer te beheren, distribueren en bekijken zonder de typische problemen.

download prijslijst

Nauwe MES-integratie

De drop-in-functionaliteit stelt klanten in staat om hetzelfde documentbeheersysteem op een uniforme manier te gebruiken over de grenzen van SPC, Track & Trace, OEE en omschakelingsinstellingen heen. Bij vrijwel elk MES-object dat is gemodelleerd naar de ISA-95- en ISA-88-normen kan een document worden bijgevoegd met inbegrip van partijen, materiaaldefinities, bewerkingen, recepten en nog veel meer.

Belangrijkste functies

Aangepaste documentatie
Creëer en onderhoud gebruikers interactieve documentatie, zoals instructies voor montagewerkers, waarschuwingsnotities en formulieren voor het bijhouden van gegevens. Documenten worden opgeslagen als artefacten op MES-objecten (bijv. materiaaldefinities, processegmenten).

Opslag
Alle documenten worden samen met de MES- en productiegegevens in een standaard HTML5-formaat opgeslagen. Dit elimineert volledig problemen met documenten en gegevens die op verschillende locaties zijn opgeslagen. Afbeeldingen zijn ingebed in de documenten, waardoor verbroken links naar afbeeldingen tot het verleden behoren.

Versiebeheer
Om ervoor te zorgen dat productiemedewerkers de juiste versie van een document gebruiken, wordt een ingebouwde versie controle gebruikt. Deze is gekoppeld aan productieactiviteiten van de andere MES-modules. Je kunt snel de verschillen zien tussen verschillende versies van documenten met het Document Diff Viewer component.

Distributie
De juiste versie van de documenten wordt automatisch naar de juiste productielocatie, gebied, lijn, cel, procescel of unit gedistribueerd.

Gegevensinvoer
Verzamel optioneel handmatig ingevoerde productie- of checklistgegevens met standaard invoervelden. Op basis van sjablonen kunnen documenten waarin feitelijke productiegegevens zijn vastgelegd, worden opgeslagen voor later gebruik.

Veilig
De Document Management module maakt gebruik van standaard methoden uit de industrie om veilige toegang tot gevoelige documenten te garanderen. Omdat documenten in dezelfde database worden opgeslagen als de MES-gegevens, is de toegang tot documenten beperkt tot personen met de juiste beveiligingsrechten. Van documenten wordt samen met de MES-gegevens een back-up gemaakt, zodat items niet meer gesynchroniseerd kunnen raken.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"