Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

EFM Export

Ontvang EFM-informatie via MQTT van flowcomputers die toegankelijk zijn via de Cirrus Link EFM-drivers

Deze module biedt EFM-dataconnectiviteit met Flow-Cal. De EFM Export module ontvangt EFM-informatie via MQTT, waaronder de alarmen, gebeurtenissen, configuratie en QTR-records van flowcomputers die toegankelijk zijn via de Cirrus Link EFM-drivers. Deze gegevens worden doorgegeven en in de juiste formatie in transactiewachtrijen geplaatst voor automatische opname en analyse door Flow-Cal, de marktleider in softwaretoepassingen voor gas- en vloeistofmeting. Het proces is te zien in het onderstaande diagram.

download prijslijst

End-to-end-oplossing

Met de kracht van MQTT en de Cirrus Link EFM-modules worden gegevensrecords vandaag de dag gepubliceerd als een onveranderlijk record en rechtstreeks in databasetabellen ingevoerd voor applicaties voor stroommeting. Bovendien is dit record voorzien van een tijdstempel en is het voorzien van een crypto grafische Hash-sleutel die garandeert dat de volledige inhoud van het record niet van de bron is bewerkt.

Belangrijkste functies

Snellere SCADA-gegevens
Traditioneel worden EFM-gegevens opgevraagd bij de SCADA-host in het midden van het netwerk, met de noodzaak om op zijn minst elk uur ticketgegevens te verzamelen, samen met gebeurtenissen, alarmen en eventuele configuratiewijzigingen. Veel netwerken worden uitgerekt tot het breekpunt. Eventuele onderbrekingen in het netwerk zetten al snel alle geplande peilingen neer en kunnen deze soms nooit meer inhalen. Door de EFM-modules van Cirrus Link te gebruiken, wordt de peiling naar de rand van het netwerk gestuurd, waardoor gegevens sneller kunnen worden gecontroleerd en alleen bij verandering kunnen worden verzonden met behulp van MQTT/Sparkplug, waardoor het netwerkgebruik tot 80% wordt verminderd. Hierdoor kunnen realtime gegevens voor SCADA, zoals druk, temperatuur en stromen, in realtime worden verzonden als ze veranderen.

Opslaan en doorsturen
In het geval van een netwerkstoring, zal de MQTT Transmission module alle gegevens bufferen die alleen worden beperkt door lokale opslag en vervolgens, zodra het netwerk is hersteld, de aanvulling van de historische gegevens versnellen terwijl de live gegevens actueel en topprioriteit blijven. Dit elimineert handmatige lokale downloads en rijtijd voor werknemers, wat de winstgevendheid verhoogt en de veiligheidsrisico’s verkleint.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"