Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

Instrument Interface

Communiceer naadloos met instrumentapparaten

Met deze module kan je onbewerkte tekstgegevens van instrumenttype-apparaten vastleggen via seriële tekstbestanden, OPC-apparaten en meer. Je kan de betekenisvolle waarden ontleden die kunnen worden opgeslagen in databases of kunnen worden doorgegeven aan andere systemen. De instrumentinterfacemodule biedt een naadloze oplossing voor het elimineren van honderden regels code en het extraheren van alleen de betekenisvolle waarden van apparaten die op Ignition zijn aangesloten.

download prijslijst

Seriële communicatie

De Instrument Interface module is perfect voor seriële apparaten, zoals analyzers, meetinstrumenten, barcodelezers. Waarden worden verzonden wanneer de operator op de verzendknop drukt of er een verzoek naar het apparaat wordt gestuurd om de waarden te lezen. Dit omvat het pollen van het apparaat voor nieuwe gegevens, het ontvangen van ongevraagde gegevens van het apparaat. Ook het opvragen van nieuwe gegevens van het apparaat op basis van een gebeurtenis hoort hierbij. Deze module behandelt time-outs en andere communicatieproblemen die veel voorkomen bij seriële communicatie. Het biedt ook de flexibiliteit om elke verzonden of ontvangen byte met scripts te besturen.

Belangrijkste functies

Bestandsbewaking
Sommige instrumenten ondersteunen alleen het doorgeven van gegevens door middel van één bestand. De Instrument Interface module maakt dit proces eenvoudig. Je kan ook waarden lezen van externe softwareprogramma’s die alleen ondersteuning bieden voor het doorgeven van gegevens via het gebruik van bestanden. De indeling van de gegevens kan variëren van een rapportindeling, CSV-bestand of een combinatie van beide.

Parseren
De kern van deze module is een krachtige Parsing-Engine. Naast het verwerken van onbewerkte gegevens uit seriële of tekstbestanden, kunnen alle tekstuele gegevens die in de client of server kunnen worden ingelezen, worden geparseerd tot betekenisvolle waarden. Dit opent de deur om op de meest eenvoudige manier gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen. Een voorbeeld is het uitlezen van temperatuur en vochtigheid van een apparaat dat metingen weergeeft op een eenvoudige HTML-webpagina. Door scripts te gebruiken, kan de HTML-inhoud worden gelezen. Vervolgens kunnen de temperatuur- en vochtigheidswaarden worden geconverteerd naar numerieke waarden.

Gecentraliseerd instrumentenbeheer
Omdat bedrijven veel instrumenten van hetzelfde type hebben, zal één centrale locatie om deze te configureren de inspanning voor hergebruik en onderhoud ervan verminderen. Een configuratie kan worden gekopieerd of gewijzigd om de tijd die nodig is om communicatie met jouw unieke apparaat tot stand te brengen, te verkorten. Een ingebouwde instrumentinterfacemodule maakt het verzamelen van gegevens uit een groot assortiment laboratoriuminstrumenten mogelijk.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"