Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

OEE Downtime

Functies om de efficiëntie van de productie te maximaliseren

Het volgen van de Overall Equipment Effectiveness (OEE) en uitvaltijd is gemakkelijker geworden. Deze module stelt fabrikanten in staat om de bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd het gebruik van activa en de operationele efficiëntie te verhogen. Dit resulteert in een verbeterde winstgevendheid.

download prijslijst

Realtime efficiëntie-tracking

Met de OEE Downtime module krijg je direct toegang tot de huidige productie, efficiëntie en downtime-gegevens via grafische en operationele dashboards. Hierdoor kan het management en de afdeling operations meteen reageren op problemen die vandaag gebeuren, niet vorige week. Volbreng continue verbetering, evenals LEAN en Six Sigma bedrijfsstrategieën door efficiënte en duidelijke communicatie tussen alle afdelingen.

Belangrijkste functies

Downtime gegevensverzameling
De OEE Downtime module ondersteunt een automatische en handmatige verzameling van downtime-redenen, of een combinatie van beide. Herken visueel de top downtime-redenen en breng degene terug die invloed hebben op jouw operationele efficiëntie.

Directe dashboards in één oogopslag
Organiseer en visualiseer snel efficiëntie- en downtime-gegevens van over jouw hele organisatie met krachtige analysetools die meer tonen dan de traditionele standaard rapporten.

Eenvoudige integratie van Enterprise Resource Planning (ERP)
Deze module is IT-vriendelijk, waardoor integratie met ERP’s en andere applicaties om gegevens te delen naadloos communiceren binnen de gehele organisatie.

Mobiele MES-toegang
Krijg toegang tot OEE-rapporten vanaf jouw mobiele apparaat. Bespaar productiemedewerkers tijd doordat ze direct de redenen voor stilstand en wijzigingen in de productieplanning in kunnen voeren.

Productieplanning
Alle afdelingen binnen het bedrijf hebben direct toegang tot de huidige schema’s van productie, onderhoud en meer. Voorkom miscommunicatie door het wijzigen van de planning en verbeter de totale werkflow en efficiëntie.

Volledig aanpasbaar
Omdat fabrikanten elk andere eisen hebben, kan je met deze module de volgende zaken aanpassen: bestaande schermen, rapporten, berekeningen, etc. Je kan ook zelf een volledig aanpasbaar systeem maken vanaf nul, waardoor je zelf de leiding hebt over jouw gegevens.

Werkorderbeheer
Traceer de realtime werkorderstatus die de volgende eenheden laat zien: geplande productie, geproduceerde productie en de resterende productie. Beheer productcodes, productiesnelheden, verpakkingsgroottes en meer.

Automatische gegevensverzameling
Verbeter de nauwkeurigheid van de informatie met automatisch geregistreerde gegevens in plaats van een handmatige invoer en interpretatie door productiemedewerkers. Als extra voordeel kunnen die kostbare uren elders worden benut.

Gemakkelijke MES-licenties
Er zijn geen grenzen aan het aantal gebruikers of de hoeveelheid gegevens die je verwerkt, zodat je de juiste informatie bij de juiste mensen kan krijgen. Je zal je nooit zorgen hoeven maken over het betalen voor extra gebruikers of een verhoogd dataverbruik naarmate jouw systeem groeit.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"