Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

SPC

Verzamel automatisch SPC-gegevens en verbeter de kwaliteitsanalyse

Zorg ervoor dat Statistical Process Control (SPC) -gegevens nauwkeurig en op tijd worden verzameld, met behulp van de SPC module. SPC helpt je bij het verminderen of elimineren van late of ontbrekende monsterverzameling, onnauwkeurige monstergegevens of andere problemen die tot kwaliteitsproblemen leiden. Lever jouw SPC-gegevens in realtime aan de juiste mensen in een uitgebreid formaat met behulp van de flexibele controlekaarten en analysetools.

download prijslijst

Verhoog de nauwkeurigheid en voorkom late SPC-monsters

Het nemen van nauwkeurige, regelmatig geplande monsters is essentieel om de kwaliteit te behouden. Daarom hebben we het gemakkelijk gemaakt om monsters automatisch in realtime te plannen met behulp van onze SPC-module. Je kan monsters nemen op basis van de werkelijke productieomstandigheden en handige, geautomatiseerde waarschuwingen gebruiken om ervoor te zorgen dat monsters nooit worden gemist. Het aanpassen van een bemonsteringsschema is eenvoudig en volledig flexibel, waardoor u kunt voldoen aan de vereisten van jouw unieke productieomgeving.

Belangrijkste functies

Automatische waarschuwingen voor onbeheerste omstandigheden
Om de kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk om processen binnen acceptabele controle grenzen te houden. Dit wordt gedaan door onbeheerste variaties zo snel mogelijk te identificeren zonder menselijke tussenkomst. Het systeem waarschuwt jou automatisch wanneer een onbeheerste toestand of nepmonstergegevens zijn gedetecteerd. Waarschuwingen zijn eenvoudig aan te passen, zodat je de module een e-mail- of sms-melding kan laten sturen, een schermindicator kan laten knipperen, de productie kan stoppen of een aantal andere waarschuwingsmethoden kan toepassen. Elke keer dat er een monster wordt genomen, evalueert deze module onbeheerste omstandigheden en waarschuwt jou automatisch als deze aanwezig zijn. Met SPC kan je snel uit de hand gelopen variaties vinden en deze oplossen voordat ze een groter probleem worden.

Pas grafieken aan
Alle gegevens in de wereld hebben geen zin zonder goede analysetools, daarom hebben we deze module gebouwd met een volledige reeks krachtige en flexibele SPC-controle diagrammen. Op basis van beveiligingsrollen kunnen controle grenswaarden worden berekend en interactief worden ingesteld op de controle diagrammen. De functie “extra factoren” geeft jou de flexibiliteit om andere productie-informatie samen met SPC-gegevens te associëren en te visualiseren. Met aanpasbare weergave-instellingen voor grafieken, tabellen, controle limieten en signalen, heb je de mogelijkheid om de informatie te zien die je nodig hebt, zoals jij dat wil.

Maak verbinding met vrijwel elk apparaat
SPC-gegevens kunnen uit verschillende bronnen komen. Daarom wordt deze module geleverd met de tools die je nodig hebt om ze te verzamelen. Deze module is gebouwd met ondersteuning voor het automatisch verzamelen van gegevens van PLC-apparaten, OPC-apparaten, laboratoriuminstrumenten, RS232-apparaten, USB-apparaten, gegevensbestanden, web services en externe databases.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"