Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

Track & Trace

Functies voor producttraceerbaarheid, realtime voorraadbeheer en operationele managementtools voor jouw industriële processen

Tracking en tracing zijn de processen waarmee fabrikanten zeer belangrijke informatie verkrijgen en registreren over waar en hoe producten worden gemaakt. Deze module automatiseert dit proces en is een moderne noodzaak geworden voor fabrikanten, aangezien hun industrie wordt geconfronteerd met toenemende economische en regelgevende uitdagingen.

download prijslijst

Maak verbinding met productiegegevens

Deze module doet meer dan producten volgen tijdens het productieproces. Het verzamelt productie-informatie uit verschillende bronnen, waaronder OEE, SPC, Recipe & Changeover en historische trends. Deze module kan ook worden gebruikt om gegevens uit ERP-systemen op te vragen. De module biedt navigatie en koppeling van interne en externe gegevens aan elkaar. Dit alles in een gemakkelijk te begrijpen visuele weergave. Bovendien stelt het elke onderneming in staat om zijn systeem over meerdere faciliteiten te standaardiseren.

Belangrijkste functies

Visuele trace-grafiek
Met de Track & Trace module kan je productinformatie zoeken via een uniek en gemakkelijk te navigeren Trace Graph-display. De trace-grafiek geeft jouw zoekresultaten weer in een visueel formaat met links de grondstoffen, in het midden de fabricageprocedures en rechts de afgewerkte producten. Met de trace-grafiek kan je alle processen, runs, partijen en routes zien die elk product heeft doorlopen. Al deze informatie is chronologisch geordend en op één plaats weergegeven, zodat je eenvoudig de exacte informatie kan vinden die je nodig hebt.

In-depth gegevens en analyse
Deze module brengt onder andere OEE, SPC, ERP, Recipe & Changeover, trends informatie samen, zodat je deze als nooit tevoren binnen handbereik hebt. Krijg snel actiesamenvattingen. Bekijk trends binnen een MES-applicatie en zoek binnen externe systemen zoals ERP’s of magazijnbeheersystemen. Zie verbanden tussen efficiëntie en kwaliteit. Houd historische trends in de gaten en krijg toegang tot informatie met betrekking tot compliance. De verscheidenheid aan waardevolle gegevens geeft je meer inzicht om betere beslissingen te nemen.

Papierloos bijhouden
Track & Trace stelt fabrikanten in staat om over te stappen van de verouderde praktijk om traceerbaarheidsinformatie op papier vast te leggen. In plaats daarvan kan je informatie naast de rest van jouw systeem gegevens op een uniform platform bewaren waar je deze gemakkelijk kan analyseren en ophalen. Naast handmatig ingevoerde tracking helpt geautomatiseerde tracking de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie aanzienlijk te vergroten.

Voldoe aan de traceerbaarheidsvoorschriften
Bepaalde bedrijfstakken hebben te maken met een toenemende regelgevende vraag naar traceerbaarheidsinformatie. Deze module helpt ondernemingen hun producten door de toeleveringsketen te volgen en boetes te vermijden door snelle toegang te bieden tot traceerbaarheidsinformatie die door overheidsinstanties wordt gevraagd.

Lijn uit met ISA-95
Deze module is gebouwd om aan te sluiten bij ISA-95, het internationale model voor het integreren van bedrijfs- en controlesystemen. ISA-95 biedt een uitstekend startpunt voor het succesvol implementeren van interfaces tussen bedrijfs- en controlesystemen.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"