Naar welke module ben jij op zoek?

Diverse toepassingen vragen om diverse mogelijkheden. Het scala aan modules van AT maakt dat tot een waar feestje voor engineers

Naar welke module ben jij op zoek?

Onze Ignition Magicians make SCADA, HMI, IIoT, MES en EDGE modules. Een combinatie van meerdere binnen één applicatie is ook mogelijk. Klik op één van de niveaus voor meer informatie.

Modules

Web Services

Geeft Ignition de mogelijkheid om te communiceren met moderne en oudere web services

Met web services kan je gegevens verbruiken van en gegevens verzenden naar externe en lokale web services, via zowel REST- als SOAP-protocollen. Bovendien verandert deze module jouw Ignition server in een RESTful en SOAP web service, zodat je op elk moment de bron van nauwkeurige gegevens kan zijn.

download prijslijst

Consumeer en update essentiële informatie

De consumenten- of clientfunctionaliteit van deze module geeft jouw Ignition server de mogelijkheid om gegevens op te halen en naar web services te verzenden. Hiermee kan je weers- of kaartgegevens verkrijgen van een Representational State Transfer (RESTful), Application Program Interface (API), of aanstaande werkorders verzamelen via de Simple Object Access Protocol (SOAP) -interface van ERP-systemen. Met de intuïtieve interface van deze module kan je jouw verzoek één keer configureren en vervolgens toepassen op al jouw Ignition-projecten. Je hoeft geen complexe REST-query’s meer te herschrijven, maar voert gewoon jouw op maat geconfigureerde web service uit.

Belangrijkste functies

Geef essentiële informatie
Met deze module kan je ook een leverancier van gegevens zijn, via REST of SOAP, naar andere systemen. In plaats van statische rapporten te genereren en door te geven, kan je jouw organisatie in staat stellen om actuele productiegegevens op aanvraag op te halen. Bovendien kan je anderen ook de macht geven om acties uit te voeren van buiten Ignition. Je kan een web service maken voor bijna alles wat je kunt doen in Ignition, waardoor de juiste mensen keuzes kunnen maken en externe systemen bewerkingen kunnen uitvoeren. Deze module demystificeert zelfs het SOAP-protocol, waardoor je een eenvoudige gebruikersinterface krijgt om de datastructuur te creëren die je wil bedienen, en automatisch jouw Web Services Description Language genereert.

Ingebouwde beveiliging
Web services-gebruikers kunnen met succes communiceren met web services die basis-, Digest- en NTLM-beveiligingsprotocollen gebruiken, zodat jouw communicatie veilig is. Web serviceproviders kunnen worden geconfigureerd om jouw bestaande Ignition-gebruikersbronnen te gebruiken, zodat jouw web service net zo veilig is als jouw Ignition-server. Bovendien kan alle communicatie via SSL worden verzonden, zodat jouw communicatie gecodeerd en veilig is.

Compatibiliteit met zakelijk connectoren
Deze module integreert naadloos met de Business Connector module, waardoor je visueel complexe workflows kan construeren waarin web serviceaanroepen zijn opgenomen via een intuïtieve interface voor slepen en neerzetten. Elimineer de noodzaak van complexe scripting door Business Connector’s eenvoudige bouwer voor sequentiediagrammen te gebruiken en verkrijg jouw gegevens waar en wanneer je ze nodig hebt.

Probeer de modules zelf gratis uit!

Wist je dat je gratis de volledige versie van Ignition kunt downloaden?
Je krijgt toegang tot alle bovenstaande modules en je kunt ze zo lang als je wilt uitproberen.
Download Gratis Ignition

  Ik wil graag meer weten over


   Maak mij blij met meer optimalisatie!

   Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?


    Maak mij blij met meer optimalisatie!

    Waar kunnen we je meer over vertellen?


     Download gratis whitepaper

     "Een uniek design, dat is pas maatwerk!"


      Download gratis whitepaper

      "Eenvoudig de productie monitoren vanuit huis"


       Download gratis whitepaper

       "De manier om OEE toe te passen in de praktijk"


        Download gratis webinar

        "Zo krijg jij een moderne digitale productieomgeving"


         Ontvang de prijslijst van Ignition in jou mailbox
          Ja, ik wil mijn skills optimaliseren!

          Hoe geoptimaliseerd zijn je ignition skills nu?

           Ontvang gratis een 2 uur durende Ignition training in jouw inbox!


            Download gratis Ignition

            Ontdek de ongelimiteerde automatiseringsmogelijkheden van dit alles in één platform voor SCADA, HMI, MES, IIoT en meer!             Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een demo in te plannen!
             Welke oplossing ben je naar op zoek?


              Download gratis factsheet

              "7 redenen waarom jij niet moet wachten met de migratie van verouderde PLC's"


               Download gratis factsheet

               "20 pijnpunten in de maakindustrie én hoe Ignition ze voor jou oplost"